Качество

Image module

Качество УНИТЕМП

Ние от Унитемп гарантираме за високото качество на нашите продукти. Мотивирани сме да отговорим на изискванията и на най-взискателните клиенти. Работим с най-съвременното оборудване в бранша, а по професионална квалификация служителите ни съперничат на колегите си от най-добрите предприятия в Европа.

Вярваме, че качеството на крайния продукт в голяма степен се определя от изходната суровина. Ето защо ние работим без компромис, само с утвърдени доставчици с традиции в отглеждането на животни от елитни породи. Контрол „от фермата до клиента“ за нас не е просто модерно клише, а ежедневен фокус и задълбочена работа на нашия QS отдел. Въведената ситема за контрол на качеството НАССР е гаранция за успех на намеренията ни да произвеждаме истински качествени продукти и напълно да задоволим изискванията на клиентите си. Ние предлагаме разнообразие от опаковки, така че всеки да има своя избор.

За всичко това, отговаря нашият екип от добре обучени специалисти, които постоянно усвояват най-новите тенденции в пазара на СВЕЖО МЕСО.

Нашите предимства:

  • Пълна интеграция на производството от кланицата през транжорната, опаковката и комисионирането за клиентите се извършва във фабриката в с. Войводиново, което прави възможно доставката на СВЕЖО охладено и замразено месо за нашите клиенти на втория ден след обработка.
  • Гаранция за качество от фермата до трапезата.
  • Директното договаряне с фермите гарантира най-конкуренти цени.
  • Възможности да работим с големи обеми.
  • Отличнотопознаване на международните пазари налага производство на месо по стандартите на Европейския съюз с възможности за износ към трети страни.
  • Утвърдена репутация на петте континента повече от две десетилетия.